Växjö blickar framåt!

Idag påbörjades rivningen av det gamla vattentornet i Växjö, en hädelse enligt vissa men ganska skönt tycker nog de allra flesta. Klumpen har knappast kvalificerat in som ett konstverk och nu är det så äntligen dags att ge plats för en lite fräckare byggnad, bara ett stenkast från stadens alla butiker och vattenhål. En 19 våningar hög skrapa kommer att ta marken i besittning och jag skulle inte haft något emot att sitta på översta våningen och blicka ut över domänerna. Men det lilla livet är inte överdrivet förtjust i höjder så det får bli strandkanten och magnifika solnedgångar ett bra tag till. Vilket faktiskt inte är något särskilt stort offer.

Vill ni läsa mer om den kommande skönheten så klickar ni HÄR.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *