Hänt något i maj?

Mycket stiltje i bloggen för närvarande men bakom kulisserna rör det ändå på sig. Två resor för att träffa gamla jobbarpolare har det blivit i maj, en till Tallinn och en till anrika F10 i Ängelholm. Tallinngubbarna, som under båtfärden njöt av både dryck, mat och måsar letade efter mycket möda upp en hotellvåning i Tallinn som en gång i tiden inte fanns men som i själva verket var KGB:s lilla hemliga krypin. Såg dock inte särskilt glassigt ut. Glassigt var det däremot på f.d. officersmässen på gamla F10 där jag strålade samman med nästa gäng gamla jobbarpolare på klassisk mark. På hemvägen från Ängelholm blev det en snabbtitt på tunnelbygget genom Hallandsåsen. Invigning i december av drygt 8 km tunnel och dubbelspår.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *