Har vintern anlänt?

Någon vinter att tala om kan vi inte med bästa vilja i världen påstå att det varit så här långt. Men kanske vänder det nu när lite kyla äntligen dragit ner norrifrån och sett till att vår lilla sjö fått ett klädsamt istäcke. Men någon direkt panik med att plocka fram grillorna är det inte direkt, lite tjockare underlag får nog väntas in.

Ca tio minusgrader visade termometrarna i morse och då tyckte även solen att lite kan jag visa mig och glänta på molngardinen. Fast bara lite. Nu är det ju trots allt några månader kvar tills våren anländer så då kan det lika gärna få vara hyfsat kallt, gnistrande vit snö, blå himmel och en rejäl is att åka på. Allt är bättre än gråvädret!

2 Kommentarer

  1. Dan

    Vilken snygg uppdatering av hemsidan! Vad kostar en sådan? 🙂

    • I ert fall gratis förstås. Vi kan väl sitta ner över en GT och ta en titt på vad ni vill ha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *