Dags att fräscha upp Strandhuset

Den uppmärksamme läsaren känner kanske inte riktigt igen sig och det kan ju möjligtvis bero på att jag fått för mig att fräscha upp utseendet på Strandhuset. Det lär säkert ta ett tag innan allt innehåll är på plats där det ska vara (tuff kalender just nu, typ golf och liknande viktiga prylar) men världen kommer knappast gå under för det har jag en känsla av. Inte ens Obama lär väl ställa in sitt besök i Sverige vilket annars vore ganska rimligt, eller hur?

Stay tuned!

2 Kommentarer

  1. Elize

    Ser bra ut Björn. Trogen läsare som jag är såg jag genast förändringen. Kram

    • Jag är imponerad Elize, mycket imponerad. Tar väl några veckor innan allt är på plats om jag får hållas 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *