Påskbad – utan att bli våt!

Påskafton är detsamma som årets första dopp säger traditionen i vår lilla del av världen. Men den galne påskbadaren var mycket tveksam detta år med tanke på att isen var närmare tre decimeter tjock. Men så kom det lilla livets kulturella syster på besök (den lilla godingen kände nog lukten av lax) och tyckte att improvisera ett dopp kan väl inte vara så särskilt svårt. Och vem kan motstå en sådan utmaning? Inte den galne påskbadaren i alla fall som raskt svidade om och “kastade” sig ut för ett uppfriskande isdopp. Blev väl kanske inte riktigt som alla andra år men fullt godtagbart med tanke på dom bistra omständigheterna. Och den som tror att en GT inte smakade grymt bra efter det äventyret räcker upp alla tre händerna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *