FineArt print

Tänkte försöka lära mig att få bilder som förtjänar lite mer utrymme än andra utskrivna på riktigt papper. Vadå riktigt papper undrar vän av ordning förstås? Jo, när jag börjar titta på vad riktiga fotografer hittar på så inser jag att det är stor skillnad på papper och papper i fotosammanhang och på utskriftsteknik. Inte helt oväntat förstås! Av det skälet beställde jag en provmapp FineArt Prints på tre olika matta papper av Digital Design Österlen som har full koll på vad som gäller inom det här området. När jag andäktigt öppnade den proffsiga mappen insåg jag snabbt att detta är ett område som kräver fördjupning. Tre mycket fina utskrifter på olika papper från Hahnemühle (smaka på den) som alla har sina speciella egenskaper. Nu har jag verkligen fått blodad tand, brukar bli dyrt när detta inträffar 😉

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Dyrt ja…men fint!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *