Bytet är nedlagt!

Hägern är “skjuten”! Nåja, inte så allvarligt som det låter eftersom vapnet var en Nikon D600. Nästan en månads jakt på pippin är nu över som började med ett tips från hägerbruden Monica. Det har blivit några varv runt sjön Trummen i jakt på den här fräcka fågeln och idag blev det bingo. Nu kan livet återgå till det normala men först ska det firas lite (eller mycket).

1 Kommentar.

 1. Charlotte

  Hej Björn och Kerstin!

  Jag studerar vid Linnéuniversitetet och gör en studie kring bloggandet i Sverige. Nu letar jag efter personer att intervjua kring varför man bloggar etc. Finns det något intresse från er att vara med, intervjun tar runt 30 min?

  Jag ser fram emot er svar.

  MVH
  Charlotte

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *