Blomsterprakt

Det lilla livet ligger i som en liten iller och planterar äkta och oäkta blommor i parti och minut. Dock inte för eget bruk utan ett litet sidoprojekt åt sina gamla kollegor som inte har riktigt samma intresse. Under tiden sköter naturen själv om prakten på en snöig utsida.

2 Kommentarer

 1. Elin Rasmusson

  Hej.
  Jag håller på att starta upp en verksamhet och är intresserad av att marknadsföra mig under namnet studio b och undrar om jag kan köpa domänen av er, studiob.se.

  Jag ser fram emot att höra från er
  Vänligen
  Elin Rasmusson
  elinrasmusson@hotmail.com
  0703064852

  • Hej Elin,

   Det ska vi nog kunna ordna. Hade lite tankar med den men du kan kanske ha bättre nytta av den. Jag mailar dig.

   /Björn

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *