Trummen & Bokhultet i vinterskrud

Fina vinterdagar levereras fortfarande i parti och minut så en del av gårdagen spenderades kring fina sjön Trummen i en misslyckad jakt på en hägerpippi som enligt “säker” källa skulle finnas där. Inte f-n var den det men det blev en härlig promenad ändå med ett pampigt slott som kuliss. Men idag bjöds det på ännu bättre vinterväder så kosan styrdes då till Bokhultet, naturreservatet mitt i stan. Det lär bli några tidiga vårmorgnar i den miljön när våren knackar på dörren, var så säker! Men innan dess ska vi helst överleva ett påskdopp.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Teleborgs Slott e sååå vackert! Som ett sagoslott!

  2. Visst är det, uthyres till diverse tillställningar. Osäkert om riddare och spöke ingår men man vet aldrig:-)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *