En intensiv sportsöndag

Söndagen bestod av både ishockey och ridning, här pratar vi alltså om rejäla kontraster. Barnbarnen Måns och Ebba var båda igång med sina respektive favoritsporter. Dagen började i Tyrs Hov i Tyringe  där Måns och hans kamrater visade sig på styva linan och blev trea i hockeyturneringen i tuff konkurrens. Det varma och goa i ishallen byttes mot bitande kyla i  ett ridhus (varför är det alltid iskallt i ridhus?). Där visade Ebba och hennes kompisar upp sina imponerande kunskaper i en klubbtävling med hopp som jag inte fixat utan häst. Hässleholms Ridklubb stod för det fina arrangemanget. Det enda pinsamma den dagen stod den gamle panchisen för som pussade fel tjej när han skulle säga hej då till barnbarnet 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *