Gott Nytt År!

Då skriver vi så 2013 och det nya året firades in på ett helt korrekt sätt i vårt enkla tjäll. Inget saknades på vare sig bord eller i glas och våra gäster kom som vanligt med allra bästa humöret och fina nyårspresenter i bagaget. Vi bugar och tackar djupt! För den intresserade kan berättas att nyårsmenyn bestod av en formidabel slice av en Västerbottenostpaj signerad Annie som sen följdes av en smarrig laxfilé toppad med hummerströssel som jag själv lyckats knåpa ihop. Vi avslutade det hela på traditionellt sätt med en glassbomb garnerad med romstinn ananas. Nattmaten efter tolvslaget bestod även den enligt traditionen av ett dignande fat med smarriga Örkenkräftor. En på alla sätt korrekt nyårsmeny må jag säga. Tyvärr gjorde den otjänliga väderleken att kanonerna fick vila men troligen var djurlivet tacksamma för det. Gott Nytt År på er!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *