Osaby Naturreservat

En riktigt vacker höstdag så panchisen tog sin kamera och åkte upp till Osaby Naturreservat som ligger nästgårds. Det kändes som det var dags efter att ha bott i trakten i tolv år och eftersom jag råkade hittade en lucka kalendern passade det ju alldeles förträffligt. Denna första runda blev det mest att bekanta sig med området men det kommer att bli fler besök. Om ni undrar så är det Vederslövssjön som skymtar till på bilderna och är ni riktigt, riktigt skarpsynta hittar ni kanske en häger någonstans i skyn.  Ett besök rekommenderas varmt!

2 Kommentarer

  1. Emma

    Åhh, saknar Sverige när jag ser såna här bilder. Sådan vacker natur finns inte här!

    • Även om man önskar sig sommar jämt har årstiderna sin tjusning (tror jag)…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *