Workshop i Strömstad

Har just landat efter en workshop i Strömstad med Creative Adventures. Ämnet var förstås foto, noga räknat grunderna i landskapsfotografering, och det var en bra mix av både teori och praktik. Det bjöds på linjer, hörn, ljus, kompositioner och tidiga morgnar och då menar jag riktigt tidiga. Frukost 04:00 för att vi skulle kunna vara på plats vid havsbandet i god tid före soluppgången! När väl kroppen hämtat sig från chocken var det en ljuvlig upplevelse att sitta på en klippa vid havet och se det varma och mjuka ljuset komma. Helt oslagbart! Det var ett glatt och gott gäng på sex personer som Patrik och Peter med varsam hand och mycket kunskap förvandlade till lite mer medvetna naturfotografer och gav oss en härlig upplevelse. Vem vet, en vacker dag kan man kanske få till en bild som håller deras klass.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *