Tävelsåsmästerskapen i golf 2012

Tävelsåsmästerskapen i golf rubbar man inte på, tror faktiskt det var 10-årsjubileum. Årets arrangör Mats hade ordnat en skön tävling i bra golfväder, d.v.s. uppehållsväder och häftiga vindar. Förutom digert prisbord påstod Mats att en “anonym” sponsor stod för det goda käket efter golfrundan innan det var dags att kasta sig över det digra prisbordet. Vi var hela 21 deltagare och eftersom även lilla jag fick pris förstår ni hur mycket priser det fanns på det bordet. Jag tackar gänget för en härlig golfdag och lyfter speciellt på hatten för arrangören och bollkamraten Mats. Den 7 september nästa år kör vi igen!

3 Kommentarer

 1. jerry rydström

  nyss hemmkommen, vad är det man mest vill kolla¨? jo att inte Thomas Svensson går och vinner, va skönt att kunna ta semester och veta att Matts o Lena fixar detta. Men till nästa år ska jag ha mer koll på frugans almenacka. Vem vill bli tävlingledare och bju på mat ? Jerry ps tack för dina fina bilder ds

 2. jerry rydström

  kan vi inte ordna en länk golftävling Tävelsåsmästerskap genom åren på hemsidan http://www.tavelsas.se ? det finns så mycke material till detta kan inte Björn o Matts som inte har nått att göra detta Jerry kan hjälpa till snart i er ålder Va säjs grabbar

  • Trodde du var äldst 🙂

   Vi får se vad vi kan hitta på Jerry. Fokusera du på att ha koll på almanackan 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *