Sista skruven på plats (tror jag)

Det har ju varit några inlägg om altanprojektet, som ju från början gick ut på att den nyblivne panschisen bara skulle byta ut några ruttna stolpar. Men den trogne läsaren har förstått att allt eftersom tiden gick slutade det med byte av allt synligt och osynligt. Från plintar i botten, till bärlinor, till reglar, till trall, till stolpar, och slutligen till nya överliggare. Utöver det blev det byte av en bärande stolpe och en ny helglasad altandörr. Nåja, det lilla livet och jag är nog lika nöjda med ett stabilt underrede på uteplatsen. Den goa lilla damen är ju trots allt lika angelägen om att vinglaset inte välter som att jag skulle betrakta det som katastrof om det skulle hända min grumliga kamrat. Ömsesidigt intresse, det är en skön huvudkudde.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Jag gillar att ni delar intresse med varann! Tror dock Kerstins intresse är mer av det estetiska 🙂 Ni kan dock njuta läääänge av detta superfina altanbygge! Blev hur bra som helst!! Ska med spänning inspekteras!

  2. Skalden

    Om de tre osannolikheterna fint väder, ledig stund och ej helt uppdrucken GT lyckas sammanfalla någon gång inom överskådlig framtid så vete tusan om du ska få vara i fred på den där fina altanen så värst mycket längre. Håller den för en vuxen man med låg tyngdpunkt, blyfötter (det sa alltid min fotbollstränare i alla fall…) och tunga tankar?

  3. Mr Skald, den är byggd för just dina tunga fötter. Kan du dessutom ordna lite fint väder blir upplevelsen ännu bättre för dina arvingar medan vi diskuterar livets väsentligheter. Om du kollar Klart.se håller jag ett öga på SMHI.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *