Tabberaset i Yngsjö

Gårdagen innehöll ett rekorderligt kalas i Yngsjö där dottern med familj just nu befinner sig. Ebba Lovisa är på väg att bli tonåring och då ställs det förstås till med fest vilket i vanlig ordning betyder godsaker i parti och minut i det matglada hemmet. Bakverk, lokalrökt lax och en smarrig tårta varvat med förfriskningar försvann ner utan större problem. Jisses vad gott! Och så fick badstollen tillfälle att premiärdoppa sig i det stora havet och det ska medges att vattnet var klarare och skönare än i det egna innanhavet. Fast bara lite… 🙂

4 Kommentarer

 1. Dan

  Härliga bilder! Den dagen blir nog sommarens soligaste dag!

 2. Barkman

  Bäste Herr Pensionär.
  Nästa gång jag får höra att du befinner dig 5 km från Åhus utan att hälsa på, då blir jag besviken.

  (lite sen kommentar dock).

  • Ja, den var rätt sen. Känns inte som du kan erbjuda badväder imorgon men jag tjoar till nästa gång. Ärligt talat hade jag inte en tanke på att mannen, myten och legenden nu bodde i ljuvliga Åhus, får skylla på den accelererande åldern. Misstaget ska inte upprepas, jag lovar!

   Må gott!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *