Frukost och en Manchurisk Valnöt

Vid en pubafton innan den eviga ledigheten tog vid lovade kollegorna att en Manchurisk Valnöt skulle levereras och planteras vid strandkanten en lämplig dag som ett bestående minne. Vilken lysande idé!  Eftersom detta är människor som levererar vad som lovats (projektledare av rang gör det) kom gänget idag inrullandes med ett glatt humör och med ett träd under armen. Det blev en riktigt mysig förmiddag som började med en stadig frukost där t.o.m. Johan blev mätt vilket får tolkas som att inget saknades. Sedan vidtog den stora ritualen som med stor skicklighet och fallenhet sköttes av grävarlaget Daniel och Johan. Dom log även när de obligatoriska bautastenarna dök upp i den gigantiska småländska gropen. Respekt!!! Trädet kom på förstås plats och en värdig avslutning blev ett dopp och Johan kan nu också checka av årets premiärdopp. Nu står den exotiska skönheten, även kallad Nordens palm, fast förankrad i den småländska myllan och mina gamla kollegor har därmed sett till att tiden på Boss Media inte glöms bort. Jag kan inget annat göra än att lyfta på hatten, blotta flinten och buga riktigt djupt! Vänner, detta var inte den sista frukosten tillsammans!

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Trevligt med goda, forna kolleger 🙂

  2. Skalden

    Vi stadsbor brukar ju med glimten i ögat skämta lite om nötterna på landsbygden, men nu går väl inte det an då den senaste där är verkar vara av utländsk härkomst. Man vill ju inte beskyllas för att vara fördomsfull.

    • Kollegan Hermansson tror till och med att nötterna till groggen nästa sommar är i hamn. Hoppas han har rätt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *