Midsommar vid strandkanten

Det blev ett korrekt midsommarfirande vid strandkanten även detta år. Tillställningen förgylldes av det lilla livets syskon med respektive och då kan absolut inget gå snett. Alla traditionella tillbehör fanns på plats inklusive det obligatoriska regnet. Men vad gör lite vatten när man kan sitta ute och ändå ha tak över huvudet? Att sen kocken nästan kapade av sig tummen när han tillredde lite nattamat bestående av kräftbeströdd lax är smällar man får ta.

Ha en trevlig fortsättning på midsommaren gott folk!

1 Kommentar.

  1. Håkan & Annie

    Tackar ödmjukast för en (som vanligt) fantastisk tillställning! Så gott och så trevligt! Och visst kan man lita på Annie – i alla fall så länge man kan lita på att Håkan ställer upp som chaufför… 🙂 Ha en god fortsättning på helgen och den opålitliga svenska sommaren!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *