Gubbatripp till Tallin

Så var man åter i hemmets lugna vrå efter att ha att ha varit ute på en tripp med gamla kollegor från 70-talet. Det skulle kunna kallas en panterresa, en rollatorresa eller varför inte en resa tillsammans med den tekniska ryggraden i svenskt försvar under det kalla kriget. Oavsett vilket är det lika roligt varje gång och just denna gången gick resan till Tallin där det egentligen bara stod en punkt på dagordningen; umgås och ha kul. Det seriösa inslaget bestod av en trevlig guidad rundtur i Tallins gamla stad med omnejd och förstås att bocka av den gamla hansastadens uteserveringar. Uppdraget genomfördes in i minsta detalj och ska ni dit och tänker lämna hamnområdet så missa för allt i värden inte the Old Town.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *