Ingen rast, ingen ro!

Våren börjar synas bland träd och buskar och nu hotar väderprofessorerna med att det ska bli vettiga temperaturer också. Nice, det välkomnar vi. Fast sådana detaljer bryr sig inte Robban om utan den lille gossen jobbar på i ur och skur. Den arbetsamme rackaren har nu varit igång några dagar och redan börjar gräsmattan se hyfsat välansad ut. Han får några dagar till på sig sedan skruvar vi ner klipphöjden ett snäpp till. I övrigt är det altanarbete som gäller och på dagens agenda står att riva det sista gamla virket och börja gräva ner stolpar för de nya reglarna som anländer i veckan tillsammans med övrigt virke. Fast det vankas också en Tallinresa i veckan med gamla kollegor. Tufft att vara panchsis!

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Låter som en härlig vardagslunk! Njut 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *