Dags att ta på snickarbältet

Under ytan på det vita virket är det inte alla gånger så vackert. Altanstaketet har gjort sitt efter över tjugo års tjänst och måste bytas ut innan endast smulor återstår. Det innebär att en del av trädäcket måste flyttas på för att komma åt stolparna och i vanlig ordning så brukar det medföra att andra brädbitar hittas som kanske också borde bytas ut (ni vet, när man ändå håller på…). Dagens stalltips är att det mesta blir nytt och fräscht men den ansvarige projektledaren har ju ganska gott om tid. Projektägaren, det lilla livet, föreslog att det gamla trallvirket kunde passa bra på en ny brygga och det är ju en lysande idé. Kan mycket väl bli så.

2 Kommentarer

  1. Bäckis

    Aj aj aj, säg till när du ger upp så kommer vi och fixar till det…. tycker jag ser en Norrlands Guld på räcket? den lär ju inte bli för gammal i alla fall.

    • Du har ett skarpt öga men det var ju väntat 🙂

      Lite osäker på hur mycket virke som ska kasseras så jag kan behöva lite konsultation. Är du rätt man eller krävs det lite ärrigare män?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *