Har ni sett Isadora?

Har en f.d. kollega som letar efter sin bortsprungna katt och är det så att ni är ute och lufsar i Växjötrakten skulle han uppskatta om ni tjoar till om ni har några tips eller sett något. Katten heter Isadora och är mestadels vit med mockabruna fläckar på rygg och vid ena ögat och svans. Hon har blå ögon och en mörkbrun fläck runt vänster öga och även det vänstra örat är mörkbrunt. Isadora försvann ifrån Liedbergsgatan vid Spetsamossen mitt i Växjö den 26 mars någon gång under dagen. Hon är mycket social, kelig och inte rädd för något. Isadora väger ungefär 4kg, är ca 5dm lång och 3dm hög. Hon är chippad och även polisanmäld som försvunnen.

Har ni sett henne eller har några tips så hör av er till mig eller ännu bättre kontakta Andreas direkt på 0709-215388. Den som hittar henne och återbördar henne får hittelön och säkert också en bamsekram om jag känner Andreas rätt.

1 Kommentar.

  1. Håkan & Annie samt de små fyrbenta

    Vi bor ju i närheten och kan inte låta bli att prata med alla katter vi möter ute, så vi ska absolut hålla koll! Hoppas verkligen att hon hittar hem!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *