Vilken avslutning!!!

Efter att ha sett företagets skärmsläckare räkna ner på alla datorer och efter en uppskattad pampig rollatoruppvaktning tidigare i veckan var det så dags för the grand finale. Och vilken härlig dag det blev! Först tydligt anvisad en reserverad parkeringsplats, upplockad i rullstol och omedelbart serverad en GT på silverbricka (hur kunde ni veta?) och sedan inrullad på ett pimpat rum. Vilken start på dagen! Sedan blev det kungliga applåder från massorna vid en Kök11-samling där en resumé av gamlingens liv passerade revy på en bamseskärm och presenter i massor. Efter att ha lyckats trycka in ett minimalt arbetspass blev det sedan en korrekt lunch på Öjaby Herrgård där vi även fick avnjuta ett sanslöst musikstycke av en “Mr or Mrs Anonymous Temporary Test Leader”. Inte ett öga var torrt!  De få timmar som återstod av dagen lyckades inrymma ett ytterst minimalt arbetspass, ännu mera presenter och GT för att sedan avslutas med att både bil och pensionär transporterades hem till strandkanten av två puddingar till chefer. En fullständigt fantastisk dag!

Kolleger och vänner, jag är så grymt tacksam och imponerad av allt jobb som lagts ner för att förgylla en liten mans sista arbetsdag. Något jag kommer att bära med mig och minnas när jag sitter och doppar tån i vattnet, sörplar på något läskande, klappar till en golfboll, dödar en gädda, plåtar en tiger i Afrika, sitter på parkbänken omgiven av änder som suktar efter mina torra brödsmulor eller betar av det lilla livets to-do-lista (har redan bytt kontakt på dammsugaren).

All the best!!!

2 Kommentarer

  1. Oj, oj, oj… verkligen en grand finale!! Underbar bild på dig som “Ankornas beskyddare” 🙂

    • En riktig höjdardag från start till mål. Har fortfarande lite svårt att fatta att det otroliga engagemanget. Men tacksam!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *