Min egen Ginrollator

Vilken underbar kväll. Det lilla livet har några dagar förmanat mig att vara hemma senast 18:00 denna vackra vårkväll och när detta mantra upprepas några gånger inser jag att det är allvar. Alltså inget att leka med! Nu vet jag äntligen varför det påmindes lite extra,  lite mer än när staketet ska fixas. Huset var nämligen fullt av brudar, riktiga puddingar, men det första som siktades var en Ginrollator. Mat, dricka, brudar och en besiktigad Ginrollator, vad mer kan en blivande friherre behöva? Inte ens dom viktiga citronerna saknades. Tack underbara Bossbrudar och det lilla livet! Ett minne för livet!

2 Kommentarer

 1. Victor

  Har de kvar den gamla fina produkten “bitspill” i charken på ICA Teleborg? Jag minns när jag studerade och det vissa dagar var rollator-race i entrén då pensionärerna trängdes om att få köpa loss bindväv och grissvansar till sanslöst lågt pris.

  Jag minns särskilt en senior bitspillskonsument som brukade hoppa på 1:ans buss efter inköpet. Han såg oerhört snäll och väluppfostrad ut i sina gröna utsvängda filtbyxor med pressvek och den säkert en gång trendriktiga stärka skjortan, men då och då ändrade han karaktär fullständigt och han förvandlades till Gollum, makabert frossandes direkt ur paketet så det stänkte på väggarna i busskuren. Han var lite som spökena i tv-spelet Mario Bros: när man vände sig mot honom såg han åter from och återhållsam ut men så fort man vände sig bort hörde man hans gurglande och smaskande.

  (Riktigt så betedde sig förvisso inte spökena i Mario Bros, utan de rörde sig mot dig när du tittade bort och stannade när du tittade på dem. Men du fattar…)

  Tänkte att det kan nog vara nåt för dig när den skraltiga pensionen bara räcker till ryggbiff _varannan_ dag.

  • Victor, Victor, vad jag kommer sakna dina utlägg om vardagliga men ack så viktiga ting som i detta fallet “bitspill” (fast det finns ju inte något ämne som är dig främmande). Du tände ett överlevnadshopp eftersom jag inte var bekant med denna delikatess som ju låter som ett riktigt bra alternativ när nöden knackar på dörren.

   Må väl gamle gosse!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *