Hurra för Rasmus

Idag är det dags att lyfta på hatten och gratta Rasmus som tillhör det lilla livets stora skara av älskade barnbarn. Grabben fyller 11 år och är en idrottsman av rang. Ishockey och fotboll är favoritsporterna och det passar ju bra så han får röra på sig hela året. Och så här i slutspelstider är det ju poppis att vara en halvskadad hockeylirare så Rasmus har därför fixat så att en trilskande fot lagt hinder för stora delar av säsongen. Men han kommer igen!

När presenter kom på tal tyckte hans praktiske fader att ett presentkort på Fellessons vore en lysande idé. Visserligen gillar Rasmus att spika men det är väl ändå att gå för långt? Jag tror vi förkastar den idén och försöker komma på något vettigt utom räckhåll för fadern.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *