Boxerhistoria med lyckligt slut

I veckan som gick bestämde sig Boxer för att stuva om i sitt nät med följden att vår trogna Dilogbox upphörde att andas. Helt plötsligt oduglig, värdelös, kass, färdig för tippen, ett blivande bojsänke… ja, ni fattar vad jag menar. Surt förstås och de första kontakterna på telefon med Boxer var inte direkt upplyftande. Men när det gick upp för Boxer att det gällde de flesta Dilogboxar infann sig dock en påtaglig vilja att lösa detta skapade problem. Så när jag lite irriterad ringde för att säga upp samtliga paket, och det var några stycken, möttes jag därför av en kundinriktad kille med förhandlingsmandat. För att göra en lång historia kort kom vi överens så att alla parter blev nöjda. Det innebär att en ny box är på ingående lystrandes till Humax BXR-HD+, top of the line när det gäller Boxer. Och som bonus en nöjd leende kund istället för den grinige gubben som ringde tidigare i veckan. Well done Boxer!

Vän av ordning undrar förstås varför det inte blev IPTV som ju är ett alternativ i den nya eleganta omtalade fibern. Jo, det är nämligen så att i dagsläget erbjuder leverantörerna inte tillräckligt bra bredbandsboxar, de som finns är väldigt basic och inte inspelningsbara. En liten passning till Canal Digital och Viasat om dom vill vara ett alternativ i framtiden!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *