Pizzakväll i Rydet

Fredagskvällen spenderades i Rydet hos det lilla livets son och underbara familj. Vi blev glatt överraskade när det visade sig att det skulle serveras egenkomponerad stenugnsbakad pizza, brukar ju inte hittas på den vanliga menyn precis. Och så gott det var! Jag lovar att så frasiga och fluffiga pizzabottnar har jag aldrig ätit tidigare och utbudet av fyllning stod inte långt efter. Det blev många pizzavarianter som aldrig skådats tidigare och även det lilla livet njöt i fulla drag.

En sen men skön kväll i det trevliga hemmet. Vi bugar och tackar!

3 Kommentarer

 1. Dottern

  Åh, det lät gott!!

 2. Systerdotter

  Vad mysigt det lät! Önskar att man fick träffa er alla!

  • Hej Anna, kul att du tittade in.

   Förr eller senare ska vi nog få till det ska du se.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *