Gott Nytt År!

Det gamla året firades av på ett sedvanligt och korrekt sätt vid strandkanten med mycket mat och dryck och förstås trevligt sällskap. Vi lyckades även klämma in ett lustigt spel som ingen förstod men vad gör det en sådan kväll. Gästerna var artiga som vanligt och låt påskina att dom uppskattade förtäringen och vad gäller glassbomben är jag beredd att hålla med. Den desserten är ett säkert kort och bars fram till bordet av Sotaren som får betraktas som anrättningens största supporter. Denna man var dock lite bekymrad vid tolvslaget när den dyrt inhandlade skumpan inte fanns med bland allt det övriga nyårsbubblet. Nationen kunde dock andas ut när flaskan, efter det eleganta fyrverkeriet, återfanns i kylskåpet och där står den fortfarande och väntar. Suger efter skumpa är inte så stort idag så någon dag till får den stå oöppnad.

Nu är det ett nytt blad i almanackan som gäller och från dessa breddgrader önskar vi alla ett riktigt gott 2012.

2 Kommentarer

  1. Håkan & Annie samt de små fyrbenta

    Tackar hjärtligast för ännu ett trevligt nyårsfirande! Maten var som vanligt förträfflig. Och vickningen i form av Bullens pilsnerkorv ackompanjerad av ett glas Xanté var onekligen intressant… 😉 Därtill hade vi en riktigt kul kväll, och det var en ynnest att få fira in det nya året i detta glada sällskap. God fortsättning till er alla!

    • Onekligen en lite udda vätska till den varmrätten 🙂 Ska fundera på att ta fram den kalla pilsnern nästa nyår.

      Må väl!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *