God Jul!

Inte helt oväntat blev det jul i år också. Inte en snöflinga i sikte och cirkus 10 grader varmare än fjolårets svinkalla jul. Trots att det lilla livet jobbar så gott som hela julen lyckades vi hitta en lucka på julafton där vi kunde klämma in ett dignande julbord. Och i vanlig ordning dukades det fram mer än vi orkade med trots att broder Sotaren åt med god aptit men inte ens det hjälpte. Under granen fanns det förstås julklappar som vad jag förstår inte behöver bytas så aftonen får betraktas som rakt igenom lyckad. Och vi får förstås inte glömma bonusjulklappen, inkopplingen av en snabb fiberanslutning som lyckades tima in högtiden perfekt (döpt till fiberuslingen av det entusiastiska lilla livet). God Jul på er grevar och grevinnor, nu laddar vi för nyår!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *