100koll med E.on

E.on har dragit igång ett experiment som kallas 100koll och som mer eller mindre i realtid ger oss koll på förbrukningen. Nu är det väl tveksamt om man vill veta det men efter att ha haft det installerat ett dygn måste jag säga att det är ganska fräckt. Lär nog inte gå åt mindre el, och vi visste väl innan vad som drar mycket, men coolt att se det svart på vitt. Data kan hämtas från Internet, centralen hemma och via mobilen. Ska bli intressant att jämföra med likasinnade deltagare det kommande året. Och gratis är hela kalaset om ni undrar.

4 Kommentarer

  1. Dottern

    Anmäld!

  2. Hej Björn! Kul att du gillar 100koll och experimentet. Lycka till med jakten på kilowattimmarna!

    Med vänliga hälsningar
    Victor Duse, kommunikatör, E.ON Sverige

    • Det är en kul idé och riktigt proffsigt upplägg/prylar. Det gör stor skillnad att direkt se kilowatten rinna iväg. Även en slösare som jag kanske börjar tänka efter 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *