Robban har börjat sin vandring

Premiären för Robban är avklarad och betyget är 10+ denna vackra första oktoberdag. När 300 meter begränsningslina var på plats var det inga problem för Robban att ta hand om gräset. Och helt plötsligt kunde husse göra lite kul saker.

I morgon klockan 9 drar grabben igång igen. Tror jag får kliva ur slafen och kolla så han inte försover sig första dagen på jobbet. Han är ju trots allt ny på jobbet och måste nog kollas upp. Som man känner sig själv känner man andra…

4 Kommentarer

  1. Kan inte nog beskriva min avundsjuka…. Nu har ju Robban jobbat några dagar, hur är resultatet?

    • Känns bra att ligga steget före dig 🙂 Robban fungerar fantastiskt och strosar omkring och klipper (inte slår) gräsmattan i cirkus en och en halv timma sen lurvar han hem och käkar i knappt en timma. Nöjd och mätt ger han sig sen ut igen. I princip aldrig två gånger i samma spår och vad jag kan bedöma så här långt lär det bli en en tjusig gräsmatta vad det lider. Fast jag spar inte mycket tid, i stället för att göra något vettigt knallar jag mest omkring med en öl i handen och beundrar den lille gossen 🙂

      Lite småjusteringar och kompletteringar av slingan ska göras så han kommer hem till sitt lilla bo snabbare. Och framför allt inte klipper sönder den vilket han dristade sig att göra idag. Men jag har haft ett allvarligt samtal med krabaten så det gör han inte om!

  2. Dan

    Fortfarande avundsjuk…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *