Vi har ett nytt kök!

Vi har nu anlänt till målet, det nya köket är klart! De två sista dagarna fixade våra nya goa vänner till lister, kakel och det elektriska med exakt samma precision som det varit från start. Det finns inget vi kan önska skulle ha gjorts bättre, det har helt enkelt varit perfekt. Därför lyfter vi på hatten (det lilla livet niger lite klädsamt) för Qvistgaards, Witab och JKS Golv som tre veckor efter första dörrknackningen nu kan lägga den här tiden till handlingarna. Vi kommer allt att sakna er (lite i alla fall). Och hatten lyfts också för HTH som levererade köket på utsatt tid, även den biten fungerade perfekt. Och icke att förglömma vännen Uffe som bidrog med kunskap och svett vid rivningen, bara några få delar av det gamla snickeriet gick till skrot. Ett gott betyg.

Kommer det att serveras lite hederlig biffstek med lök tro? Har påven en lustig hatt?

1 Kommentar.

  1. Riktigt fint!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *