Tre köksveckor har passerat…

Tre köksveckor har passerat och förutom lite kakel (vi har troligen lyckats smitta ner kakelhjälten), några lister och en och annan kontakt är det hela i hamn. Men vi avslutar inte rapporteringen förrän även de sista detaljerna är på plats vilket kan bli i veckan som kommer. Men köket är i full drift och det händer andra saker under tiden. Det lilla livet har under en längre tid (läs många år) velat fräscha upp kökets matplats och till slut kunde inte den envisa bordskramaren stå emot. Därför föll det sig så att vi denna dag bänkade oss vid en ny köksmatplats och intog en superb laxfilé beströdd med kräftstjärtar ackompanjerad av en hummersås. Den envisa åsnan rodnade klädsamt och tyckte att detta skulle vi gjort tidigare 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *