Nu är det nära…

Vi skulle kunna ställa klockan efter våra snickare, punktliga som få. Det innebär att jag får börja tidiga morgonen med en dusch istället för att avrunda med en. En stor omställning för en galen påskbadare. I dag hamnade allt maskineri på sin slutliga plats och nu återstår bara kakel och en del elektricitet samt lite snickerifinlir men vi börjar redan kalla köket för färdigt (nåja, nästan). Det första flyttlasset gick redan denna afton när alla kyl- och frysvaror flyttade in i sitt nya hem samtidigt som pluggen rycktes ur den gamla bostaden. Några kalla öl har redan testats och det provet utföll till full belåtenhet så framtiden ser riktigt ljus ut.

 

3 Kommentarer

  1. Säger bara ….WOW!!

    • Måste medge att det blir bra. Nu återstår bara lite finlir som kakel, lister och mycket kärlek. Nytt köksbord är tänkt att landa i morgon om makterna är goda.

  2. Uffe

    Supernice!!!!!!!… 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *