Det bidde ett köksbord

Eftersom det är vilodag med köksinstallationen tyckte vi det kunde passa med en liten shoppingrunda till Mio möbler för att snoka upp ett nytt köksbord som stod högt på det lilla livets önskelista och som hon sparat till i smyg. Bra takter! Vi behöver inte leta längre eftersom vi direkt hittade vad vi letade efter och slog till bums. Det blev en oval högblank skiva och lite annorlunda bordsben (som lystrar till namnet trumpetfot). Lite mindre bordskiva än vårt nuvarande köksbord men det ska täcka våra behov tror vi. Fyra mjukare stolar och två extrastolar av lite slimmare typ åkte också ner i väskan.

Nu ser vi fram emot finalveckan i köket.

2 Kommentarer

  1. Elize

    De var ju jättesnygga !! Kommer bli kanonsnyggt i nya köket.

  2. Så snyggt!! Kommer passa utmärkt…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *