Köksgolvet redo

Den planerade kökssemestern fick ställas in och ersattes av en bautaförkylning som endast riktiga män vet vad det innebär. Dock kunde, med hjälp av de sista krafterna, ytterdörren öppnas i morse för att släppa in Mikke från JKS som pigg och kry kastades sig ner på golvet och slipade bort gammalt lim och mattrester. Två timmar senare lägrade sig lugnet och vi har nu ett slipat och primat golv redo för golvläggarna som lär dyka upp imorgon. Det går undan vill jag lova! Ofta ingår också spackling för att fixa alla ojämnheter och sneda golv men det var helt onödigt i detta fallet. Nice!

Vad jag älskar alla kompetenta hantverkare!

3 Kommentarer

 1. Marcus L

  Jag älskar också kompetenta hantverkar OM de kan behaga att komma på utsatt tid…

  • Brukar vara så men det här projektet är helt otroligt. Dom avlöser varandra perfekt och jag hade inte kunnat planera eller önska det bättre. Snickare och elektriker förra veckan plus köksleverans, målaren måndag-tisdag, golvslipare onsdag och i skrivande stund lägger två goa grabbar golvklinkers. Och i nästa vecka åker snickerierna och vitvarorna på plats om det fortsätter i samma takt..

   Visst är det fantastiskt!

 2. Marcus L

  Lycka är när hantverkare är dels kompetenta samt kommer i tid! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *