Vad händer med köket?

Veckan som gick har vi haft besök av två glada snickare från Qvistgaards som håller ihop hela projektet samt målare och elektriker från Witab Det har sågats, spikats, dragits kablar och målats för glatta livet. Och på utsatt tid anlände köket i en häftig HTH-bil framförd av två stabila danska pojkar. På lite drygt en halvtimma var köket på plats i vardagsrummet där det får stå och mogna tills klinkergolvet är på plats. Med tanke på priset borde beväpnade vakter medfölja transporten 🙂

Denna veckan blir det mer målning och vi börjar nu kunna ana hur det kommer att se ut. Blir najs! Och denna veckan ska också 40 kvadrat klinkersgolv läggas. I bästa fall kan monteringen av köket påbörjas lite senare i veckan. We can´t wait!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *