Run For Life – 2011

Run For Life genomfördes i ett strålande söndagsväder i Tävelsås för andra året i rad. Som bekant görs det för att stödja forskningen kring Duchennes och Beckers muskeldystrofi som Sigge Stengård är drabbad av. Stora som små samlades för att ha trevligt tillsammans och stödja den fortsatta forskningen som fick ytterligare drygt 70 000:- på kontot. I år kunde intresserade också skjuta mål på Östers fotbollslirare (många mål blev det…) och frottera sig med Lakers hockeylirare. Och så fanns ju höjdhopparstjärnan Stefan Holm på plats som tillsammans med Marcus Sjöholm från Radiosporten skötte snacket och förgyllde evenemanget. De stora drakarna Radio Kronoberg samt Smålandsposten fanns på plats och bevakade tillställningen. Som synes var det bara glada miner bland och många grannar och kollegor syntes i vimlet.

Nu ser vi fram emot nästa år för det här loppet lär finnas på löparkartan ett bra tag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *