Köksprojektet sätter fart

Under några år har ett nytt kök stått högst upp på det lilla livets önskelista och vem är jag att stoppa det? Så därför är nu ett nytt HTH-kök beställt med leverans i vecka 35 och då lär också alla vitvaror från Husqvarna dyka upp. Här ser ni en liten glimt av det nuvarande köket och ungefärliga skisser på hur det kommer att se ut om några veckor. Framtidsbilderna saknar dock det rätta klinkersgolvet, svart kakel över bänkarna och rätt färg på fondväggen men frånsett det ger dom en hyfsad bild av hur det nya svindyra köket kommer att se ut.

Nästa helg rivs det gamla köket ut och under ledning av det lilla livet tömdes därför alla skåp och lådor på innehåll under gårdagen. Och när hustrun håller i taktpinnen går det undan, ev. pauser får man stjäla sig till. Men det är nog säkrast så annars hade det nog tagit ytterligare några dagar. Lite uppdateringar lär det förstås bli på denna världsberömda bloggen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *