Semesterns sista grilldofter…

Semesterns sista skälvande minuter och det börjar lukta arbete igen. Obehagligt! Men den regntunga lördagen förgylldes när dotter med familj dök upp för lite trevlig samvaro och lite grillos. Det blev både bad och fiske, tyvärr hamnade ingen gammelgädda på krokarna denna gången men det kommer fler tåg. Det positiva är att vi slapp rensa en massa firrar 🙂

För en gångs skull kom grillmästaren med på bild (tack för det kära dotter) när han svingade sina svärd och såg till att fläskfilébiffarna fick rätt behandling. Och det gällde även den baconlindad sparrisen som samsades med köttbitarna på gallret. Lite tillbehör från köket såsom stekta champinjoner, diverse potatissorter och såser kompletterade det hela. Jag tror den värsta hungerns stillades hos sällskapet. Och på något mirakulöst sätt räckte tre cl Skåne till två små snapsar.

4 Kommentarer

  1. Tack för en härlig dag!

    • Tack själv, blev en mysig dag trots regntunga skyar. Snapsen var förstås i minsta laget men det kompenserar vi nästa gång.

  2. Dottern

    Fläskfilebiffarna lär vi äta i Sjörröd en kväll snart 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *