Järnhästen är sjuk :-(

Järnhästen, vår trogne arbetskamrat, har för tillfället parkerat sig i sjukstugan och gräset växer som aldrig förr. Men när inte förgasaren vill sitta på sin plats är det svårt för kamraten att släppa loss alla 12,5 hästkrafterna och i vanlig ordning göra processen kort med gräset. Nåja, med rätt prylar hoppas jag den trilskande bulten ska komma ut och blixtsnabbt ersättas av en frisk kollega och det redan under morgondagen.

Av en händelse har Biltema premiäröppning i Växjö just i morgon och där finns just de specialprylar som jag inbillar mig kommer att göra jobbet. Om inte blir det till att klippa gräset med sax (men det är det lilla livet bra på).

3 Kommentarer

  1. Och hur avlöpte detta äventyr? Hyfsat med premiärfolk på Biltema och när en nyanställd lyckades peka ut på vilken hylla skruvavdragaren skulle ligga gapade facket väldigt tomt. Efter lite pyssel visade det sig att 1 st tagits hem och den var redan såld. Nåja, får väl ge dom lite tid. Enligt den hjälpsamme killen var flera lastbilar på väg med destination Växjö så snart är det väl fullt i alla fack.

    Järnhästen fick en tillfällig reparation så gräset blev i alla fall klippt.

  2. Hallå där! Då är det kanske dags att kolla efter en ny snart, kolla här, kan du sitta på altanen och se på när gräset blir klippt! (Ångra mig varje sommardag att jag inte köpte en sådan här…) http://www.husqvarna.com/se/homeowner/products/robotic-mowers/husqvarna-robotic-mowers-for-homeowners/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *