Levins Cup

Fotbollscupen Levins Cup gick av stapeln i Tyringe denna stekheta nationaldag och reportern var på plats för att kolla in barnbarnet Måns och hans polare i P8. Tre matcher på några timmar utan någon svalkande skugga men det bekom inte grabbarna. Tyvärr blev det ingen vinst men dom tog det som män och jag gissar att dom i stället såg fram emot en skön eftermiddag med bad och glass. För det hade dom förtjänat och jag tror att morsan med syrran Ebba i kiosken höll med.

2 Kommentarer

  1. Helt otroligt bra kort! Tror jag får be om kort nr6, så jag kan printa detta till imorgon. Det är nämligen Måns klasskompis 🙂

    Stort tack för angagemanget idag… och ja, det blev ju ett dopp i Finjasjön som belöning 🙂

    • Du ska få en hel bunt vad det lider. Men jag mailar en lite mindre version av sexan till dig.

      Kul var det, får vi göra om.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *