Glad Påsk!

Påskhelgens inledning går inte att klaga på. Först en golfrunda med endast en bortslagen boll (när hände det senast?) och sedan ett fantastiskt väder som påminner om påskvädret år 2000 då vi flyttade bopålarna hit. I skrivande stund är det långfredag och i morgon stundar det traditionella påskbadet som med tanke på en redan hög badtemperatur inte kommer att rendera några hjältediplom. Får bli en grillad med bröd till deltagarna istället. Säkert mer uppskattat.

Förutom en ledig dag idag jobbar det stackars lilla livet hela påskhelgen. Därför passade hon på att ta ut svängarna med ett rejält pass i solstolen denna goa dag och såg då också till att sidebordet var fyllt med alla nödvändiga attiraljer.

Glas Påsk på er grevar och grevinnor!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *