Hyllning till en härlig kvinna

Detta blir en hyllning till det lilla livet som mirakulöst nog stått ut med en komplett galen påskbadare i många år. Det är nämligen denna dag 23 år sedan vi började lukta på varandra och 8 år sedan vi knöt hymnens band. Firandet började hos HTH där Mats på ett föredömligt sätt målade upp vårt nya kök och entusiasmen var på topp. Fram tills vi fick en indikation på prislappen då vi började undra hur ett kök (utan vitvaror och arbete) kunde kosta lika mycket som en ny bil. Men det var inte Mats fel, han var en strålande guide och hade fantastiska förslag. Så i slutändan lär vi nog hamna väldigt nära hans mycket intressanta skisser. Fortsättning följer efter påskhelgen.

I sedvanlig ordning blev det framåt kvällen lite rosor och champagne – följt av en flamberad oxfilé med ett kilopris i köksklass och en bamsig Baileys med ett literpris som matchade köttbiten. Men gött var det! Och om någon mot förmodan undrar varför det finns en bild med en massa korkar så är det fritt fram för kvalificerade gissningar.

2 Kommentarer

  1. Trevlig dag det verkar varit! Rosor, champange och köksritande… 🙂 Kram på er!

  2. En go dag och ett dyrt köksritande 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *