En skön vårsöndag

Vilken härlig söndag det blev med en riktigt rejäl vårkänsla. Blev till att sätta på sommarskor på det lilla livets kärra och eftersom damen också tyckte ekipaget var smutsigt fick det bli en Diamantare på Statoil (automattvätt med extra allt). Nåja, det lilla livet låg inte på latsidan utan fejade för fullt på sjösidan så nu är vi preppade för utesäsongen vilken brukar börja med påskdoppet. Nedräkningen dit fortsätter och nu återstår bara ynkliga tretton dagar om jag räknat rätt och som synes är tempen uppe och luktar på tio grader så någon större kraftansträngning lär det inte bli i år. Åtminstone inte värre än den sedvanliga ljuvliga kallduschen på mornarna.

Häromveckan cirklade en rovfågel över ägorna så kameran var fullt beredd men det mest exotiska som dök upp denna vårsöndag var ett par gapiga vita örnar. Men det är ju förstås pippifåglar det också…

2 Kommentarer

  1. Elize

    9,8 grader redan, då kanske det blir trångt vi den lilla bryggan i påsk….. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *