Lillasyster börjar bli vuxen

Ganska skönt när brudarna fyller 60 för då är det OK att tala om deras ålder (inbillar jag mig). Nu råkar det gälla lillsyrran och eftersom jag är en bamsig storebror tar jag ut svängarna och bjuder på ett potpurri som visar hur den lilla tanten utvecklats. Från en liten näpen och oskyldig 16-åring till en sliten 60-åring som mot alla odds tar sig fram utan rollator.

Eva, om du kan vara tyst en liten stund och stå still så kommer det här: GRATTIS DU EVIGT UNGA!!!

2 Kommentarer

 1. Dottern

  Snygga faster…Grattis på din dag! Kram

 2. Anders

  Kan bara le – det här gillar mojjan!

  FB-skadad som man är letade jag efter *Gilla knappen även på din fina hemsida, mobbo. =))

  Mojjan – Grattar dig här också ♥

  Som jag sa för ett par veckor sen: 1995 var du 50% äldre än din förstfödde. Nu, 2011, är du bara 37% äldre. Antingen blir du yngre med tiden eller så är jag snart ikapp dig.

  Ses på söndag

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *