Vad ger man en 90-åring i present?

Det lilla livets fader fyller i dag 90 år och det har respekt med sig. Vi har den stora förmånen att få ha honom i huset på högtidsdagen och lite senare i dag ansluter de närmaste för att hylla jubilaren. Eftersom denna kraftkarl fortfarande bor själv är middagar i frysen mycket uppskattade och av någon anledning har Viktor fattat tycke för mina pannbiffar med tillhörande sås. Så vad ger man en 90-åring i present som har allt han behöver? Jo, ett gäng biffar med rött snöre på att ta med sig hem och fylla frysen med. Tror det gick hem! 🙂 Viktors alla sinnen är som synes i behåll och jag kan garantera att intellektet är knivskarpt. Här har vi en man som har full koll på tillvaron, inte saknar åsikter om företeelser i samhället och som avverkar alla sorters korsord på löpande band. Och fortfarande knallar han backen ner i Braås och fixar sina inköp. Stort grattis Viktor, kan jag få köpa lite av dina gener?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *