Nytt fiberprojekt i Tävelsås

När fibernät var uppe till diskussion för ett par år sedan visade sig omfattningen av nätet vara för stor och kostsam. Nu är den betydligt mindre då Stenslanda byggt fibernät i egen regi och det nu aktuella området begränsats. Ett nytt gäng initiativtagare tog därför kontakt med Wexnet för att återigen undersöka möjligheterna till fiberutbyggnad i Tävelsås. Då sträckningen nu är betydligt mer koncentrerad erbjuder sig Wexnet därför att ta ett helhetsgrepp om byggnationen och erbjuder en helt nyckelfärdig lösning för 20 000:- inkl moms under förutsättning att tillräckligt många ansluter sig. Och med lite rotavdrag på det pratar vi om knappt 18 000:- allt som allt. Fibernätet delas upp i tre områden och varje område är oberoende av de övriga. Det vill säga att om ett område får ihop tillräckligt många intresserade genomförs utbyggnaden där oavsett om övriga områden inte får ihop tillräckligt med intresserade.

Ett informationsmöte kommer att hållas i Tävelsås Bygdegård torsdagen den 31 mars kl 19.00 där kontaktpersoner för Tävelsås och Wexnet kommer att informera och svara på frågor. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att intresset är på topp. Händelseutvecklingen följer ni som vanligt bäst på Tavelsas.Net. Kom igen Tävelsåsbor, nu är det dags!!!

2 Kommentarer

  1. Emma

    Härligt! Jag skulle anmäla mig direkt om jag bodde i Tävelsås!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *