Tävelsåssjön runt

En härlig solig vinterdag som inbjöd till en liten promenix runt Tävelsåsjön. Denna gången i sällskap av min HTC Desire och programmet My Tracks för att en gång för alla slå fast hur lång sjörundan är. Och för den intresserade kan härmed följande data rapporteras:

Den totala distansen är 5,29 km och det tar lilla mig 58:05 minuter att avverka det med min behagliga snitthastighet på 5,47 km/h. Som mest är jag uppe i 10,84 km/h men besinnar mig så småningom. Höjdskillnaden är 34 meter med en maxlutning på 16 %. Allt enligt androidmobilen och det enda jag är lite tveksam till är höjduppgifterna. Men vem är jag att ifrågasätta den vidunderliga tekniken. Mer detaljer kan ni hitta HÄR på Google Maps.

2 Kommentarer

 1. Conny ("Skäreläjan")

  Måste ha varit en fin promenad i solskenet, Björn!
  Antar att det kommer några vackra bilder sedan…?

  Ha det så gott!
  Conny

  (PS – höjdskilladen får jag till 34 meter, men strunt samma – jag är lite avis på den där elektroniken…!)

  • Och du har ju helt rätt förstås, 34 meter och inget annat vilket härmed är korrigerat och också känns mer nära verkligeheten. Fast jag undrar vad Google menar med höjdvinst?

   Blev inga bilder denna gången även om kameran hängde med (man vet ju aldrig när älgen dyker upp),

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *