Photoshop för hela slanten

Lite taskigt med bloggandet just nu men det kan bero på att jag just nu går en liten distanskurs i det eminenta programmet Photoshop så med tiden skall det väl bli något av mig också. Förutom att kunskap inte tynger ger utbildningen mig också rätt att köpa det i normala fall  svindyra programmet med studentrabatt vilket i detta fallet innebär en besparing på drygt 10 tusenlappar. Måste väl kallas ett rejält klipp?

När jag kollade in Pixelplaneten hos Moderskeppet fick jag tips på lite lek med bilder som  går utanför ramen (out-of-bound) och var förstås tvungen att prova. Här ser ni mitt jungfruförsök där det förstås finns massor av förbättringspotential men resultatet blev ganska hyfsat ändå med mina mått mätt. Och nu tillbaks till lektionerna!

2 Kommentarer

 1. Victor

  Tufft! Kan du inte göra så med mina _filmer_ också för det funkar ju utan 3D-skärm märker jag.

  Jag har förresten en gammal skolkamrat som är tvådimensionell på riktigt. Han är bred som en ladugårdsvägg framifrån och bakifrån men kan med en snabb vridning på kroppen fullständigt försvinna. Som en spånskiva ungefär. Ingen aning varit jag vill komma, men nu har du fått ännu gestalt i mitt persongalleri utmålad.

  • Visst är det fräckt. Här kan du se några bättre exempel: http://goo.gl/aOeA

   Och är du riktigt sugen på att förkovra dig i denna bildmanipulation kan du flukta in videon på Moderskeppet som du hittar här: http://goo.gl/2qGgo

   Och din vänkrets blir bara mer och mer intressant. Men jag är inte särskilt förvånad 🙂 Må gott broder!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *